Daskal.eu

Daskal.eu е образователна платформа, която помага на учениците и хората да има достъп до най-добрите преподаватели по всяко едно време от всяко място. Платформите за e-learning се появиха преди около 10-15г и станаха много популярни. След това се оказа, че не могат да заменят учителя и традиционния начин на преподаване и започна да се говори за смесено обучение или blended learning.  Чрез daskal.eu ние сме една крачка напред. Платформата позволява напълно електронно обучение, но в основата на всичко седи истинският учител а това все още е най-добрия начин на предаване на знания. Един човек да учи друг човек/хора на нещо.

Това го постигаме с комбинация от три модула:

1.виртуалната класна стая, където един учител може да преподава на живо по същия начин както го прави в училище. Т.е. интерактивно с учениците  а не да зареди една презентация и да изнася лекция

2. Може да дава домашни, задания, и тестове на учениците в системата за управление на учебно съдържание (LMS)

3. Може сам да създава видео уроци и да ги дава на своите ученици

На daskal.eu има вече около 1200 регистрирани учителя и то не само по предмети от училище, но още предмети като счетоводство, водене на преговори, видео монтаж и др. Т.е. платформата може да се използва за обучението на всеки един човек, който има желание да научи нещо. Има и на 3000 регистрирани потребители и растем с всеки изминал ден. Причината е проста. Спестяваш време, удобно и може да учиш на живо с твоя любим учител.

Вижте още:

Сравнителен анализ на системите за дистанционно обучение>>