Стартира гласуването в класацията „Новатори в образованието“ 2017


В началото на тази седмица стартира гласуването в класацията „Новатори в образованието“ 2017. Жури и публика ще класират всички 58 номинирани кандидати. Специално подбрано жури ще оценява кандидатите в категориите „Деца“, „Училища“, „Университети“, „Обучения“ и „Благотворителност“, а от всяка категория ще бъдат избрани по трима победители.

Журито е съставено от специалисти в различни сфери:

Доц. д-р Наталия Футекова – председател
Основател на ERP Academy.  Участва активно в различни инициативи в подкрепа на образованието, културата и предприемачеството.

Детелина Смилкова
Председател на БАУХ.

Мирела Хитова
Директор на Професионалната гимназия по аудио, видео и телекомуникация.

Мария Иванова
Главен редактор на образователния сайт Uchi.bg

Надя Гогова
Управляващ партньор на сп. ENTERPRISE.

Надя Маринова
Главен редактор, управляващ мениджър и съосновател на b2b Media.

Десислава Василева
Управляващ директор на  Айдия Пи Ар енд Адвъртайзинг и съдружник в  Dea Solutions. Тя е създател и вдъхновител на  регионалната онлайн медия Espressonews.bg. Има над 10 години опит в сферата на връзки с обществеността, човешки ресурси и медии.

Начо Стригулев
Редактор “Технологии” в списание „Мениджър”.

Хелиана Велинова
Дългогодишен обучител по младежки проекти, бивш главен редактор на вестник “Компютри”, журналист и ПР на свободна практика.

Цвети Георгиева
Пиар и радиоводещ във Fresh!

Публиката също ще има възможност да избере един от кандидатите във всички категории, който ще получи „Награда на публиката“. Гласуването за нея е във Фейсбук страницата на класацията.

Гласуването в класацията „Новатори в образованието“ 2017 ще продължи до 20-ти октомври, а победителите ще бъдат обявени на специално събитие в началото на ноември.

През юни стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017, която има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование. Това е четвъртото поредно издание на „Новатори в образованието“, като тази година организатор е образователната организация ERP Academy. Амбицията на организаторите е да бъдат представени личностите, проектите и инициативите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи, технологични решения, както и добрия пример на истинска отдаденост към учебния процес, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора.