Уча.се

Уча.се е образователен сайт №1 на България с уроците за училище на разбираем и интересен език!  В Уча.се има над 10 000 видео урока и упражнения по всички предмети от 1. до 12. клас. Видео уроците и упражненията са разработени от едни от най-добрите специалисти в сферата на образованието в България. Екипът на Уча.се се състои от над 60 специалисти – учители, сценаристи, озвучители, аниматори, програмисти, дизайнери и много други.

Сайтът Уча.се е създаден през 2012 г. с мисията да помага на всички български ученици да постигат своите успехи и да бъдат щастливи хора. До момента уроците на сайта са изгледаните над 23 000 000 пъти. Сайтът има над 400 000 регистрирани ученици, учители и родители от цяла България и от чужбина.

Материалите следват напълно официалната училищна програма на МОН и са съобразени с ДОС (държавните образователни стандарти). Структурирани са така, че учениците по интересен и разбираем начин да могат да се подготвят за училище самостоятелно. След видео урока, веднага могат да тестват наученото с упражнение. В упражненията има залегнала уникална технология – ако ученикът сбърка на даден въпрос, системата на Уча.се автоматично предлага точния откъс от урока, за да навакса пропуска!

Повече информация можете да откриете на адрес https://ucha.se/